جستجو

سیروس حکیمی درباره تولیدات بهروز شده در زمینه آلومینیوم، اظهار داشت: در زمینه آلومینیوم بسیاری از شرکت‌ها سعی کرده‌اند، تولیدات نوینی داشته باشند و طراحی‌های خود را ارتقا داده‌اند، در حال حاضر، به سطحی رسیده‌ایم که می‌توانیم هم‌سطح سایر کشورها تولید داشته باشیم.

مواد بی‌کیفیت داخلی امکان آندایزینگ پروفیل‌های تولیدی را گرفته است

وی با اشاره به مشکلات و موانعی که موجب کاهش فعالیت این دو شرکت در سال‌های اخیر شده، بیان کرد: در این چند سال اخیر، در زمینه تامین مواد اولیه با کیفیت با مشکلات متعددی مواجه شدیم، برای مثال، در بخش آندایزینگ با موانعی روبه رو هستیم، در واقع مواد بی‌کیفیت داخلی امکان آند پروفیل‌های تولیدی را از ما گرفته است.

بنیانگذار شرکت آلاکس و آکپای ایران با اشاره به واردات یراق‌آلات مورد نیاز صنایع تولیدی درب و پنجره، عنوان کرد: به دلایل مختلف که شامل تحریم‌ها، منع واردات، عدم ثبات قیمت ارز و … است، واردات یراق‌آلات مورد استفاده در صنایع تولیدی درب و پنجره، دشوارتر از گذشته شده، به گونه‌ای که به یراق‌آلات باکیفیتی که در گذشته خریداری و استفاده می‌کردیم، در شرایط فعلی دسترسی نداریم.

حکیمی در زمینه واردات تکنولوژی و دستگاه‌های مورد نیاز این صنعت، اذعان کرد: تصمیمات گرفته شده در چند سال اخیر از سوی مدیران این عرصه، شرایط را به شکلی درآورده که در صورت احتیاج شرکت به دستگاه‌های نوین و خرید تکنولوژی از سایر کشورها، امکان واردات به ما داده نمی‌شود و گمرک با دستورالعمل‌هایی که وضع کرده، فعالیت ما را در این زمینه سخت‌تر از گذشته، کرده است.

وی در خصوص فعالیت‌هایی که در زمینه آلومینیوم انجام داده، مطرح کرد: در سال گذشته، به من عنوان لقب پدر آلومینیوم را دادند و دلیل اصلی اعطای چنین عنوانی سابقه و عملکردم در زمینه آلومینیوم بوده و طی این مدت (بیش از ۳۰ سال فعالیتی که در این حوزه داشته‌ام)، خدمات چشمگیری در صنعت آلومینیوم انجام داده‌ام، به همین خاطر؛ هر سال از من تقدیر به عمل می‌آورند اما من به دنبال جشن و مراسم نکوداشت نیستم بلکه همواره برنامه‌ای برای پیشرفت صنعت آلومینیوم در کشور داشتم که در این سال‌ها با این کارشکنی‌ها و بی‌تدبیری‌های به عمل آمده، ناامید شده‌ام.

تخریب صنایع پاییندستی آلومینیومی

بنیانگذار شرکت آلاکس و آکپای ایران در خصوص افرادی که در این حوزه با سرمایه شخصی فعالیت می‌کنند، بیان کرد: تمام شرکت‌های خصوصی فعال در زمینه آلومینیوم که سرمایه شخصی خود را در حوزه آلومینیوم هزینه کرده‌اند، در حال حاضر با وضعیت پیش آمده، نمی‌توانند آینده‌ای برای فعالیت خود ترسیم کنند، در حقیقت دولت با بی‌توجهی و نادیده گرفتن صنایع پایین ‌دستی آلومینیومی، اینگونه شرکت‌ها را نابود می‌کند.

حکیمی درباره فعالیت دو شرکت آکپا و آلاس، تصریح کرد: دلیل اصلی پیشرفت این دو شرکت، داشتن طرح‌ها و ایده‌های جدید و به روز است، به‌ گونه‌ای که در زمینه یراق‌آلات و پروفیل‌ دستاوردهای نوینی را همواره ارائه داده‌ایم، به همین خاطر طی این هفت سال، همیشه شرکت ما، جزو بهترین شرکت‌ها در زمینه تولید محصولات آلومینیومی بوده و با برنامه‌ریزی‌های به عمل آمده، می‌دانیم که این روند رشد در آینده نیز ادامه خواهد داشت.

وی در ادامه افزود: یکی از مشکلاتی که در زمینه تولید محصولات آلومینیومی، شرکت‌های فعال در این زمینه همواره با آن روبه رو بوده‌اند، اختصاص نیافتن تسهیلات لازم برای توسعه و ادامه فعالیت است، دولت وعده‌هایی در زمینه حمایت از صنایع تولیدی می‌دهد اما در عمل، شاهد هیچگونه حمایتی نیستیم.

عدم اختصاص ارز نیمایی برای خرید دستگاه‌های نوین

بنیانگذار شرکت آلاکس و آکپای ایران به یکی از عمده مشکلات حوزه آلومینیوم اشاره و اظهار کرد: واردات تکنولوژی و دستگاه‌های ضروری برای اکستروژن، آندایزینگ و … از الزامات حرفه ما است اما با وجود آگاهی مدیران به این موضوع، ارز نیمایی برای خرید دستگاه‌های نوین به شرکت‌های تولیدکننده اختصاص نمی‌یابد.

حکیمی تصریح کرد: در صورتی امکان اختصاص ارز نیمایی به واردات تکنولوژی‌های نوین را از ما سلب کرده‌اند که هیچگونه دستگاهی در این زمینه، در کشور تولید نمی‌شود و شرکت‌هایی که در سطح بین‌المللی فعالیت دارند، قطعا نمی‌توانند بدون داشتن دستگاه‌های نوین و رایج در دنیا، فعالیت چشمگیری داشته باشند.

وی در خصوص سطح دانش مدیران ایرانی در زمینه تولید پروفیل، گفت: در زمینه تولید محصولات آلومینیومی به خصوص پروفیل‌ها، مدیران و پرسنل شرکت‌ها در سطح بالایی از دانش فنی و تجربی قراردارند، حتی قادریم به سایر کشورها دانش نیز صادر کنیم.

منبع: فلزات آنلاین

مطالعه‌ی بیشتر:

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی این وبسایت تحت عنوان «اختصاصی معدن‌مدیا» و در این دسته‌بندی، به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.