به گزارش پایگاه خبری معدن مدیا و به نقل از ایرنا، چهار طرح مزبور در شمار هفت طرح فولاد استانی محسوب میشوند که سالها بهدلیل نبود منابع مالی، راکد بودند، اما در نیمه دوم سال ۹۲ برنامه فعالسازی این طرحها در دستور کار قرار گرفت.
بانک یاد شده در جدول آماری خود پیرامون تامین مالی طرحهای بخش فولادی آورده است، مجموع تسهیلات اعطایی در بخش فولاد در دولتهای یازدهم و دوازدهم تاکنون به رقم یک میلیارد و ۴۴۷ میلیون یورو رسیده که موجب اشتغال چهار هزار و ۱۶۴ نفر شد و بیشترین میزان سهم فولاد سپید دشت با رقم ۲۹۸ میلیون یورو و امکان اشتغال ۷۷۵ نفر ثبت شد.
کمترین میزان تسهیلات اعطایی به فولاد روهینا (استان خوزستان) با رقم ۱۰۰ میلیون یورو و امکان اشتغال ۴۴۵ نفر قید شده است.
همچنین فولاد قائنات با جذب ۲۹۳ میلیون یورو، میانه ۲۸۲ میلیون یورو و شادگان با ۲۸۰ میلیون یورو تسهیلاتی است که برخوردار شدهاند و قائنات برای ۷۷۵ نفر، میانه و شادگان هم به شکل مشترک هریک برای ۶۷۶ نفر اشتغال فراهم کردند.
علاوه براین فولاد ارفع (یزد) نیز از تسهیلات ۱۹۴ میلیون یورویی برخوردار شد که امکان اشتغال ۸۱۷ نفر را فراهم ساخت.
ایران برنامه ظرفیتسازی در بخش فولاد را برای افق ۱۴۰۴ دستیابی به رقم ۵۵ میلیون تن پیشبینی کرده که فعالسازی هفت طرح فولادی هریک به ظرفیت ۸۰۰ هزار تن تا یک میلیون تن در دست اجرا دارد که اکنون این واحد ها تولید آهن اسفنجی را وارد مدار قرار دادند و فولادسازی آنها در دولت دوازدهم در دست اقدام است.
همراه با چهار طرح فولاد استانی مزبور، فولاد نی ریز (فارس)، بافت (کرمان) و سبزوار (خراسان رضوی) سه طرح دیگر محسوب میشوند که فعالسازی آنها در دولت یازدهم کلید خورد.