جستجو

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رییس سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: سهم بخش معدن و صنایع معدنی از سود بازار سرمایه ۲۲ درصد است که معادل ۱۴۰۰ هزار میلیارد تومان است.


به گزارش معدن مدیا و به نقل از ایرنا، خداداد غریب پور اظهار داشت: با تدبیر انجام شده با سازمان بورس و اقداماتی چون فعال کردن صندوق های بازارگردان در بنگاه های بزرگ، بورس تغییر مثبت داشته است.

وی افزود: البته رویکرد ما، سود سهامداران خُرد و مردم است که با خرید سهم و اوراق بهادار در تامین مالی بنگاه ها مشارکت دارند.

غریب پور درباره توسعه آلومینای ایران در شهرستان جاجرم اظهار داشت: آلومینای جاجرم، مجموعه ای منحصر به فرد و تنها شرکت تولید کننده پودر آلومینا از بوکسیت است و تلاش داریم تا با شناسایی ذخایر جدید بوکسیت، فعالیت این مجموعه توسعه یابد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رییس ایمیدرو تصریح کرد: بر این اساس اگر در اکتشافات به ذخایر معدنی جدیدی برسیم، توسعه آلومینا محقق می شود.

وی در پاسخ به سوال ایرنا در زمینه مشکلات اجتماعی برداشت ماده معدنی بوکسیت از معدن تاش استان سمنان، اظهار داشت: برداشت ماده معدنی از این معدن، از سال ها قبل با مشکل اجتماعی روبه رو بوده است و تشکل ها و سازمان های مردم نهاد منطقه نسبت به برداشت از این معدن، معترض بوده اند.

غریب پور گفت: اکنون به علت همین مشکلات اجتماعی، برداشت از معدن تاش متوقف شده است اما در این زمینه، در حال رایزنی برای حل مشکل هستیم.

وی افزود: تلاش داریم تا با رایزنی با تشکل ها و سازمان های مردم نهاد در استان سمنان، نظر مساعد آنان برای ادامه برداشت فراهم شود، به هر حال در کنار اقدامات برای تامین خوراک مورد نیاز فعالیت آلومینا، باید رضایت مردم منطقه هم تامین شود.

وی  در زمینه تامین بوکسیت، از معادن خارج کشور برای تامین ماده اولیه فعالیت آلومینای ایران در جاجرم اظهار داشت: ایده برای استفاده از ظرفیت های خارج کشور، از قبل بوده است و قبلا پیگیری هایی برای سرمایه گذاری در خارج از کشور انجام شد اما به نتیجه نرسید.

غریب پور تصریح کرد: ما در اکتشافات، به دنبال ظرفیت های جدید بوکسیت در داخل و البته در استان خراسان شمالی هستیم.

رییس ایمیدرو گفت: در طرح جامع آلومینیوم، ظرفیت تولید، ۱.۵ میلیون تن هدفگذاری شده است که این میزان امسال به ۸۷۰ هزار تن می رسد.

وی درباره الحاق فولاد اسفراین به فولاد مبارکه اصفهان نیز گفت: اخیرا مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه از مجتمع اسفراین بازدید داشت، با وجود اینکه واگذاری شرکت ها از طریق شرکت خصوصی سازی است، اما این ظرفیت وجود دارد که فولاد اسفراین به فولاد اصفهان بپیوندد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رییس ایمیدرو گفت: فولاد مبارکه، ۹ میلیون تن از فولاد کشور را تولید می کند.

مطالعه‌ی بیشتر:

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی این وبسایت تحت عنوان «اختصاصی معدن‌مدیا» و در این دسته‌بندی، به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.