جستجو

مدیرعامل شرکت آلومینای جاجرم اعلام کرد: با توجه به ذخایر پیش بینی شده، توانایی تامین بوکسیت مورد نیاز طرح های توسعه این مجتمع را داریم.


به گزارش معدن مدیا به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، تورج زارع در سومین همایش فلزات غیرآهنی با بیان این مطلب گفت: با اکتشافات انجام شده طی ۵ سال اخیر، میزان ذخایر بوکسیت سخت (دیاسپوری) شرکت آلومینیوم جاجرم از ۷ میلیون تن به ۳۷ میلیون تن افزایش یافته است.

وی ادامه داد: همچنین ۷۰ میلیون بوکسیت شِیلی (کم عیار) در منطقه جاجرم و معادن استان های سمنان، یزد و کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد. مطالعات اولیه بررسی امکان تولید آلومینا از آن با همکاری یک شرکت چینی انجام شده و نتایج مثبتی داشته است. به دلیل افزایش تحریم ها بعد از خروج آمریکا از برجام، شرکت ان اف سی چین انجام مطالعات را متوقف کرد. این شرکت اعلام کرده از ابتدای بهمن امسال و مساعد تر شدن شرایط سیاسی، فاز دوم مطالعات را انجام خواهند داد.

تولید ۶۳٫۷ میلیون تن آلومینوم در سال ۲۰۱۹

مدیرعامل شرکت آلومینای جاجرم با اشاره به میزان تولید آلومینیوم جهانی در سال ۲۰۱۹ میلادی گفت: طی سال گذشته میلادی، ۶۳٫۷ میلیون تن آلومینیوم در جهان تولید شد که ۵۶ درصد آن مربوط به چین است.

وی ادامه داد: از رقم آلومینیوم تولیدی، اروپا ۱۲ درصد، خاورمیانه ۹ درصد، سایر کشورهای آسیایی ۷ درصد، آفریقا ۳ درصد، آمریکای‌شمالی ۶ درصد و اقیانوسیه ۳ درصد را به خود اختصاص داده‌اند.

پیش بینی تقاضای جهانی آلومینیوم

زارع با اشاره به تقاضای جهانی آلومینیوم گفت: پیش بینی ها حاکیست تقاضای جهانی این فلز تا سال ۲۰۳۰ صعودی بوده و به حدود ۷۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن می رسد.

وی ادامه داد: با توجه به مصرف ۲ برابری آلومینا در تولید آلومینیوم، چشم انداز جهانی تولید آلومینا نیز تا سال ۲۰۳۰، حدود ۱۴۷ میلیون و ۴۰۰ هزار تن است.

افزایش ظرفیت آلومینا به حدود ۱٫۵ میلیون تن

مدیرعامل شرکت آلومینای جاجرم درباره چشم انداز تولید آلومینا در کشور تصریح کرد: با توجه به طرح‌های توسعه تولید آلومینا در این مجتمع و احداث مجتمع آلومینای خلیج فارس با ظرفیت ۸۰۰ هزار تن، چشم‌انداز تولید آلومینا در کشور طی ۱۰ سال آینده حدود ۱٫۵ میلیون تن است.

وی افزود: طرح های توسعه ای مجتمع آلومینای جاجرم شامل افزایش ظرفیت تولید از ۲۴۰ به ۲۸۰ هزار تن و فاز دوم احداث تولید آلومینا به روش سینترینگ با ظرفیت ۵۰۰ هزار تن در سال است.

مطالعه‌ی بیشتر:

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی این وبسایت تحت عنوان «اختصاصی معدن‌مدیا» و در این دسته‌بندی، به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.