جستجو

حذف روش های قدیمی، راه ورود به عصرطلایی اکتشافات است. به گفته یک مقام شرکت بی اچ پی بیلیتون، اکتشاف در عمق سولوحه کار معدنکاری قرار گرفته است.


به گزارش معدن مدیا و به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران(ایمیدرو)بخش معدن به لطف توانایی فناوری در نمایش سیستم های تحت پوشش به سوی عصر طلایی در حال حرکت است. لورا تیلر Laura Tyler کارشناس ارشد فنی بی اچ پی بیلیتون BHP Billiton عنوان کرد: شرکت های معدنی برای رسیدن به عصر طلایی اکتشاف باید روش های قدیمی را کنار بگذارند.

وی با اشاره به تجربه اکتشاف فلزات در سد بلوط واقع در جنوب استرالیا گفت: شرکت ها باید تکنولوژی را به گونه ای مورد استفاده قرار دهند که عمق 400 متری زمین را همچون سطح زمین شفاف و روشن سازند.

تیلر که در کنفرانس انجمن توسعه دهندگان و آینده پژوهان 2021 در تورنتو کانادا سخن می گفت، تصریح کرد: شرکت بی اچ پی تنها در 4 سال توانست به سیستم معدنی با پوشش بیش از 800 متر در عمق زمین با توانایی جداسازی شامل 58 متر در 2.49 درصد مس و 1.2 گرم طلا در هر تن در مناطق وسیعی دست یابد.

وی در ادامه گفت: در بیش از 2 قرن ما به دنبال کشف کانسارها بودیم. اما اینها کوچکترین مقیاس ها هستند بنابراین به وسیله سیستم های معدنی سخت ترین ذخایر را در حد توان آنها می توان کشف کرد.

تیلر اعلام کرد: این شرکت در نظر دارد با هدف ورود به عصر طلایی اکتشاف، مرکز اکتشاف معدنی خود را در تورنتو تاسیس کند. همچنین در اوت 2020 میلادی توافق نامه ای را با شرکت اکتشافی میدلند Midland به منظور تامین مالی اکتشاف نیکل در شمال کبک کانادا به مدت حداقل 2 سال امضا کرده است.

رشد تقاضای 4 برابری نیکل

کارشناس ارشد بی اچ پی خاطر نشان کرد: کاربرد نیکل در تکنولوژی تولید باتری نقشی بسیار اساسی در تلاش های جهانی برای کربن زدایی ایفا می کند. بنابراین به منظور تامین نیکل مورد نیاز فناوری باتری برای نسل بعد و نیز پیش بینی تقاضای خودروهای هیبریدی و برقی باید تولید نیکل 4 برابر شود.

تیلر تاکید کرد: طی سه دهه آینده با ادامه توسعه فناوری های تجدیدپذیر و تقویت زیرساخت ها، تقاضا برای مس نیز دو برابر خواهد شد. از سوی دیگر، این شرکت در حال اجرای پروژه معدن پتاس جانسن در کانادا با مجوزهای اکتشاف و اجاره معدن بیش از 9 هزار و 600 کیلومتر مربع است.

مطالعه‌ی بیشتر:

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی این وبسایت تحت عنوان «اختصاصی معدن‌مدیا» و در این دسته‌بندی، به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.