جستجو

از ماه ژانویه تا ماه جولای سال جاری، تولید جهانی به صورت تجمعی ۷.۲ میلیون تن بود که ۲.۱ درصد از مدت مشابه سال گذشته کمتر بود.


در شرایط کنونی، افزایش عرضه مورد انتظار شرکت های بزرگ چین در مقابل تولید واقعی سال ۲۰۲۱ هنوز عملی نشده است زیرا تولید اکثر شرکت‌ها در سال ۲۰۲۲ به دلایلی همچون تعمیرات خارج از برنامه، آشفتگی اجتماعی و پروسه کند ظرفیت تولیدات جدید کاهش یافته است.
تقاضا برای مواد خام توسط تولیدکنندگان کاهش یافته است و در نتیجه عرضه در فصل چهارم سال کاهش خواهد یافت.
اسملترها و واحدهای ذوب فلز روی همچنان با نااطمینانی‌های بزرگی همچون بحران انرژی در فصل چهارم مواجه هستند به همین دلیل احتمالا تولیدات خود را کاهش دهند و انتظار میرود برای افزایش تولیدات داخلی خود در سال جاری با مشکل مواجه شوند.
به لحاظ مصرف، انتظارات بازارها از تقاضا در شرایط کنونی بسیار بدبینانه است. حتی در شرایط داخلی چین هم تقاضای ضعیف موجب ایجاد آشفتگی در قیمتها شده است.
انتظار میرود نرخ رشد زیرساخت‌های سرمایه‌گذاری در فصل چهارم سال همچنان در سطح بالا و حدود ۱۵ درصد باقی بماند.

منبع: کالاخبر

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی معدن‌مدیا به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.