جستجو

یک فعال فولادی گفت: طی 5 سال اخیر، فولادسازان مجوزهای زیست‌محیطی برای شرکت خود اخذ می‌کنند و بر همین اساس، فرآیند تولید محصولات فولادی به صورت دوستدار محیط‌زیست مطرح‌ و عملی شده است.


سارا جلیلی در خصوص پسماندهای باقی مانده از محصولات فولادی و کاربرد آنها در فناوری‌ها بیان کرد: در بحث تولید شرکت‌های فولادی معمولاً کشورهای اروپایی براساس استانداردهای دوستدار محیط زیست روش تولید خود را پیش می‌برند.
وی اضافه کرد: متأسفانه در سال‌های گذشته در ایران به این امر توجهی نمی‌شد اما در ۵ سال اخیر، فولادسازان مجوزهای زیست‌محیطی برای شرکت خود اخذ می‌کنند و بر همین اساس، فرآیند تولید محصولات فولادی به صورت دوستدار محیط‌زیست مطرح‌ و عملی شده است که این عملکرد کاهش میزان پسماند و آلاینده‌های فولاد را در پی دارد.
این فعال صنعت فولاد تصریح کرد: در ایران صنایعی هستند که پس از تولید، پسماندهایی دارند که دارای فلزات باارزش هستند. در حال حاضر متأسفانه به دلیل عدم وجود دانش فنی در برخی از حوزه‌ها، همچنان پسماند محصولات انباشته شده و هیچ برنامه‌ای برای فرآوری و بازفرآوری از تولید فلزات در کشور وجود ندارد.
جلیلی تأکید کرد: البته ناگفته نماند شرکت‌های دانش بنیان برای انتقال دانش فنی و تولید فلزات باارزش از این پسماندها متمرکز شده‌اند که به دلیل هزینه‌های این بخش، فرآوری پسماندها به مرور زمان می‌برد.
وی معتقد است در صورتی که از شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپ‌ها به درستی حمایت شود، می‌توان به آینده صنعت فولاد در حوزه تکنولوژی امیدوار شد.

منبع: فولادبان

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی این وبسایت تحت عنوان «اختصاصی معدن‌مدیا» و در این دسته‌بندی، به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.