جستجو

یک فعال فولادی گفت: اتفاقات و بحران های که در سطح بین الملل همزمان شد با مشکلات داخلی مانند جنگ اوکراین و روسیه، سیاست‌های حوزه کرونایی چین موجب کاهش 30 درصدی قیمت های فولادی شد.


مجتبی حمیدیان با اشاره به چالش‌هایی که در یکسال اخیر باعث افت قیمت فولاد در ایران شد، اظهارداشت: سال بسیار سنگین و پیچیده‌ای بر صنعت فولاد گذشت و شرایط برای معدنی هایی که در حوزه آهن و فولاد فعال بودند، بسیار در هم تنیده بود.
وی گفت: اتفاقات و بحران‌های که در سطح بین الملل همزمان شد با مشکلات داخلی مانند جنگ اوکراین و روسیه، سیاست‌های حوزه کرونایی چین موجب کاهش ۳۰ درصدی قیمت‌های فولادی شد.
مدیرعامل شرکت سنگ آهن مرکزی ایران محدودیت منابع مالی، عدم تامین تجهیزات و ماشین‌آلات معدنی به دلیل نوسانات نرخ ارز و تحریم‌ها، برخی قوانین مصوب و لزوم همراهی کامل بازیگران فراصنعتی را از مهمترین معضلات این بخش عنوان کرد.
وی بیان کرد: به همین دلایل، ما خیلی از برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته عقب افتادیم به طوری که بسیاری از سرمایه‌گذاری‌های توسعه دچار مشکلات جدی در سطح کشور شد.
به گفته حمیدیان، عدم تامین انرژی و قطعی‌های مکرر برق و گاز، مشکلات را دوچندان و مضاعف کرد ولی از سوی دیگر، همین مشکلات باعث آماده شدن مجموعه های تولیدی برای رقابت‌های سنگین و اتفاق های پیچیده‌ای که در آینده پیش رو است، شد.
وی به میزان سرمایه گذاری‌های بخش معدن و سهم ۷ درصدی ایران از ذخایر معدنی جهان، اشاره و تصریح کرد: در حوزه سنگ آهن جمع ذخایر کشور ۲.۸ میلیارد تن است که تاکنون ۵۰۰ میلیون تن آن مصرف شده است. همچنین حجم سرمایه گذاری در پروژه های توسعه ای معادن در سال ۲۱۲۲- ۲۰۲۱ حدود یک میلیارد و ۱۸۲ میلیون دلار بود که سهم اکتشافات از آن ۱۷۲ میلیارد دلار بوده است.
مجتبی حمیدیان اظهار داشت: شرکت‌های معدنی باید تولید موضوع اکتشاف را در دست داشته باشند و در مقابل، مجموعه های دولتی باید به سیاست‌گذاری، حل مساله سرمایه گذاری و تقسیم کار بین شرکت‌های خصوصی بپردازند.

منبع: فولادبان

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی این وبسایت تحت عنوان «اختصاصی معدن‌مدیا» و در این دسته‌بندی، به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.