جستجو

رئیس کمیته معادن کمیسیون صنایع و معادن مجلس، گفت: به دنبال گزارشی که معاون معدن وزارت صمت ارائه داد با تخصیص ارز مورد نیاز، مشکل تامین مواد ناریه در معادن رفع شده است.


عادل نجف‌زاده، در مورد دغدغه معدن‌کاران برای تامین مواد ناریه در زمان جنگ، گفت: یکی از مشکلات اصلی ما در حوزه معدن به ویژه در زمان جنگ، تامین مواد ناریه برای حوزه معادن بود.

نماینده مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: این مشکل در حالی وجود داشت که با نبود مواد ناریه انفجار‌ها در معادن رخ نمی‌دهد و بهره‌وری حوزه معدنی به شدت کاهش پیدا می‌کند.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، یادآور شد: ما در نشستی که با معاون معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت داشتیم به این موضوع اشاره کردیم و بر اساس گزارشی که وی ارائه داد، این نوید داده شد که با تخصیص ارز مورد نیاز، مشکل تامین مواد ناریه برای معادن به طور تقریبی رفع شده است.

رئیس کمیته معادن کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: البته ما همچنان پیگیر این موضوع هستیم که معادن در هیچ نقطه از کشور با مشکلی در این زمینه مواجه نباشند.

منبع: خبرگزاری خانه ملت

لازم به ذکر است مسئولیت حقوقی تمامی محتواهای تولیدی معدن‌مدیا به عهده رسانه «نوآوران معدن» با شناسه مجوز 88190 می‌باشد؛ سایر محتواهای درج‌شده بازنشر و با ذکر منبع است.