جستجو

آخرین اخبار

تحریم‌ها را دور می‌زنیم

مدیرعامل شرکت سیم و کابل کاوه‌تک، گفت: اعمال تحریم‌ها توسط کشور آمریکا صادرات ایران را با مشکلاتی مواجه کرده است اما صادرکنندگان ایرانی در امر دور زدن تحریم‌ها چیره‌دست شده‌اند و با کمک کشورهای واسطه محصولات خود را صادر می‌کنند.

ضایعات زینک بیشترین میزان افزایش قیمت را داشته است

میانگین قیمت ضایعات زینک امروز سه‌شنبه ۵ شهریورماه، با ۴٫۳ درصد افزایش قیمت نسبت به هفته گذشته (سه‌شنبه ۲۹ مردادماه)، بیشترین میزان رشد را داشت، به گونه‌ای که قیمت این نوع ضایعات از ۲۰ هزار و ۱۳۰ تومان به ازای هر کیلوگرم به ۲۱ هزار تومان به ازای هر کیلوگرم رسیده است.

معدن و صنایع معدنی

الزامات رونق در بخش معدن

نمایندگان بخش خصوصی در نشست کمیسیون صنعت و معدن اتاق بازرگانی تهران به مسائل و مشکلات پیش‌روی فعالان حوزه معدن پرداختند و با اشاره به برخی چالش‌های مهم این حوزه از جمله معارضان محلی و بخشنامه‌های خلق‌الساعه و متناقض دولتی، خواستار حل این مشکلات توسط دولت با همفکری و پیشنهاد‌های بخش خصوصی شدند.

امضای قرارداد سرمایه گذاری ۱۵ میلیون دلاری احداث کارخانه فرو آلیاژ و کورد وایر به ظرفیت سالانه ۴۱ هزار تن در منطقه اقتصادی خلیج فارس

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس از امضای قرارداد سرمایه گذاری ۱۵ میلیون دلاری احداث کارخانه فرو آلیاژ و کورد وایر در این منطقه خبر داد.

رشد ۱۸ درصدی اشتغال پروانه‌های معدنی

میزان اشتغال پروانه های معدنی صادره طی چهار ماه نخست امسال، یک هزار و ۷۳۴ نفر بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته (یک هزار و ۴۷۱ نفر) از افزایش ۱۷٫۹ درصدی برخوردار بوده است.

حفظ زنجیره فولاد، مهم‌ترین هدف شرایط تحریمی

عضو هیئت مدیره شرکت فولاد سیرجان ایرانیان گفت: مهم‌ترین هدف در شرایط کنونی حفظ زنجیره صنعت فولاد است؛ یعنی نه‌تنها در مورد محصولاتی همچون سنگ‌آهن، کنسانتره، گندله و…، بلکه در زیرساخت‌ها و زیرمجموعه‌ها همچون حمل‌ونقل، انرژی و… نیز باید تعادل ایجاد و حفظ شود. باید توجه داشت فولاد صنعت مادر است و در شرایط تحریمی نشان داده که می‌تواند صادرات خوبی داشته باشد. کشور ما در این صنعت پتانسیل بالایی دارد و اقتصاد مقاومتی، یعنی خروج از اقتصاد نفتی توسط صنایعی مانند فولاد محقق می‌شود.

استارتاپ فولادی

سرعت ۶ برابری تولید فولاد ایران نسبت به دنیا

انجمن جهانی فولاد گزارش داد طی جولای سال جاری میلادی تولید فولاد خام ایران بیش از ۱۱ درصد رشد داشت این در حالی است که تولید جهانی در این مدت ۱٫۹ درصد افزایش یافته است. مجموع تولید این محصول طی ۷ ماهه نخست سال ۲۰۱۹ میلادی در ایران، رشد ۶٫۴ درصدی و در جهان افزایش ۴٫۵ درصدی را به ثبت رساند.

رانت در بازار مواد اولیه آلومینیومی همواره وجود داشته است

مدیرعامل شرکت ورق آلومینیوم تبریز که در زمینه تولید ورق، گرده و کویل فعالیت می‌کند، در خصوص رانت موجود در بازار آلومینیوم، گفت: رانت‌بازی همواره در صنعت آلومینیوم و بخصوص در زمینه خرید و فروش مواد اولیه آلومینیومی وجود داشته و دارد و هیچ زمانی تلاش یا سیاست‌گذاری در جهت کاهش و از میان بردن این رانت‌بازی‌ها انجام نشده است.

اگر قیمت‌گذاری اصلاح شود، دلیلی برای صادرات وجود ندارد

مدیرعامل شرکت نورد فولاد یزد گفت: سیاست‌گذاری‌های دولت به گونه‌ای بوده که باعث افت شدید قیمت در تمام زنجیره فولاد، از جمله کنسانتره سنگ‌آهن شده و این امر موجب گشته تا تولیدکنندگان ترجیح دهند که محصولات خود را صادر کنند اما فروش صادراتی نیز با اعمال محدودیت‌هایی از جانب دولت مواجه شده است.

برنامه‌ها و اقدامات وزارت صمت در حوزه زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی

به مناسبت هفته دولت برنامه ها و اقدامات وزارت صمت در حوزه زمین شناسی و اکتشافات معدنی از سوی دفتر برنامه‌ریزی، فن‌آوری اطلاعات و بودجه سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات معدنی کشور تشریح شد که در ادامه می خوانید:

صادرات از طریق کشورهای همسایه، راه دور زدن تحریم‌ها

مدیرعامل شرکت پگاه آلومینیوم اراک که در زمینه تولید مقاطع آلومینیومی فعالیت می‌کند، در خصوص تاثیر تحریم‌ها بر صنایع پایین‌دستی، گفت: تاثیر تحریم صنایع فلزی، بر فعالیت شرکت‌های متوسط و کوچک فعال در صنعت آلومینیوم اندک و ناچیز بوده؛ البته عوامل چندی در بی‌تاثیر شدن تحریم‌ها بر صنایع پایین‌دستی دخیل بوده است.

صادرکنندگان نیازمند مشوق‌های صادراتی هستند

صادرکنندگان به حمایت و مشوق‌های صادراتی نیاز دارند تا بتوانند به فعالیت تولید و تجارت خود ادامه دهند زیرا تحریم‌ها هزینه‌های صادرات را افزایش داده و جبران این هزینه‌ها تنها با مشوق‌های صادراتی امکان‌پذیر است. شرکت‌های فولادی که صادرکننده هستند، به روش‌های گوناگون فعالیت می‌کنند. طبیعتا با شرایط تحریمی فعالیت صادراتی و نقل و انتقال پول مربوط به صادرات فلزات سخت‌تر شده است. اما با وجود این وضعیت نیز صادرکنندگان به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

گذر از تحریم‌ها با تکیه بر ظرفیت‌های خالی کشور

اعمال تحریم‌ها بر صنعت فلزات، باعث سخت شدن شرایط صادراتی و حتی تامین خارجی قطعات شده است؛ در این رابطه بسیاری از فعالان صنعت فولاد معتقد هستند که وقتی صنعت کشور در شرایط فشار بیرونی قرار می‌گیرد، توجه به ظرفیت‌های داخلی کشور و توسعه فعالیت‌های تولیدی، ساخت‌وساز، فعال کردن پروژه‌های عمرانی و سرمایه‌گذاری‌های جدید در داخل کشور، بیش از پیش ضروری است. در ادامه گفت و گو با اسدالله فرشاد، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان و عضو هیئت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد را می خوانید:

اقدامات وزارت صمت در بخش معدن

احیای معادن کوچک مقیاس گامی مهم برای تحقق انقلاب معدنی در کشور جایگزین شدن درآمدهای معدنی به جای درآمدهای نفتی از اهداف اسناد بالادستی کشور به‌شمار می‌رود و این مساله مورد توجه دولت بوده است.

باید به بومی شدن صنعت کنسانتره‌سازی افتخار کنیم

شرکت سنگ ‌آهن گهرزمین در سال ۸۳ به منظور بهره‌برداری از آنومالی سنگ‌آهن شماره ۳ گل‌گهر تاسیس گردید. در این راستا برنامه‌ریزی تولید سالانه ۱۵ میلیون تن سنگ‌آهن به همراه برداشت ۶۰ میلیون تن باطله، جمعاً ۷۵ میلیون تن عملیات معدنکاری به ‌منظور تولید سالیانه ۱۰ میلیون تن کنسانتره سنگ‌آهن و ۱۰ میلیون تن گندله جهت تأمین خوراک مورد نیاز کارخانجات فولاد و تحقق اهداف چشم‌انداز توسعه ۲۰ ساله صنایع فولاد کشور، انجام شد که باعث اشتغال حدود ۳ هزار نفر به‌طور مستقیم و غیرمستقیم گردید. این شرکت هم‌اکنون پروژه بزرگ راه‌اندازی واحد گندله‌سازی با ظرفیت ۵ میلیون تن در دستور کار دارد که اجرایی شدن آن می‌تواند کمک شایانی را به زنجیره تولید فولاد کشور عرضه نماید؛ در همین خصوص با علی اکبر پوریانی، مدیرعامل شرکت گهر زمین به گپ‌وگفت نشسته‌ایم:

حمل ریلی، مزیت اصلی صنعت فولاد

میزان رقابت‌پذیری صنایع فولادی و به‌ویژه مصرف‌کنندگان به حمل و نقل وابسته است چراکه بخشی از بهای تمام شده محصول تولیدی شامل هزینه‌های حمل می‌شود. از سوی دیگر، با دسترسی به یک روش حمل مناسب تولیدکنندگان نیز می‌توانند با سرعت بیشتری محصولات خود را در اختیار مصرف‌کنندگان قرار دهند. شرکت فولاد مبارکه اصفهان به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده محصولات ورق فولادی در کشور، با توجه به مزیت‌های حمل ریلی، اقدام به سرمایه‌گذاری و تاسیس شرکت فولاد متیل با چند شرکت دیگر کرده است. شرکت فولاد متیل نیز با توجه به اهمیت حمل ریلی، این شیوه حمل محصول را در دستور کار خود قرار داد. این شرکت با توجه به اهمیت توزیع محصولات ورق فولادی در کشور، اقدام به تاسیس یا خرید شرکت‌های خدمات فولادی در اقصی نقاط کشور کرده که اغلب آن‌ها یا به ریل دسترسی دارند یا اینکه در نزدیکی ایستگاه‌های راه آهن اصلی واقع شده‌اند. در این مراکز خدمات مختلفی از جمله برشکاری، خمکاری، تولید پروفیل و انواع ورق‌ و حتی تولید قطعات انجام می‌شود.

اين يك متن جايگزيني آزمايشي است

بومی‌سازی قطع واردات را به‌دنبال دارد

صنعت فولاد کشور در شرایط عادی قرار ندارد، چراکه تحریم‌ها باعث دشواری صادرات و تامین ارز شده است. در عین حال که صادرکنندگان فولاد برای تامین نیازهای خود به ارز احتیاج دارند، دولت آن‎ها را مکلف کرده ۹۰ درصد ارز حاصل از صادرات خود را در اختیار سامانه نیما قرار دهند. بر این اساس صادرکنندگان فولاد می‌توانند تنها ۱۰ درصد ارز حاصل از صادرات خود را برای واردات و سایر مسائل هزینه کنند و این در حالی است که ۲۰ تا ۲۵ درصد از تولید فولاد کشور به ارز وابسته است. از این‎رو، ضروری به‌نظر می‌رسد دولت در سیاست‌های اساسی خود درباره اختصاص ارز به‌ویژه در صنعت فولاد تجدید نظر کند. با این حال، صنایع بالادستی و پایین‌دستی فولاد را مراکز خدماتی به یکدیگر متصل می‌کنند. این مراکز خدماتی مانند شرکت آهن و فولاد نور وظیفه توزیع محصولات فولادی را بر عهده دارند. شرکت آهن و فولاد نور در سال جاری با دستور مدیریت ارشد فولاد متیل مبنی بر توسعه کسب و کار، علاوه بر ارائه خدمات، اقدام به بومی‌سازی یک قطعه مهم خودروسازی به‌نام استاتور دینام کرده که خوشبختانه با توجه به ویژگی‌های آن، توانسته تاییدیه خودروسازان را نیز اخذ کند. در صورت تولید انبوه این قطعه در مجموعه فولاد نور در سال ۹۸، واردات آن به‌ویژه از چین به‌عنوان تامین‌کننده اصلی این قطعه، قطع می‌شود.

نقش مهم ضایعات در صنایع

مدیرعامل شرکت مسباره کاوه گفت: دو سال گذشته با شروع نوسانات نرخ ارز و با توجه به قیمت غیر واقعی دلار، صادرات کشور با مشکلاتی مواجه شده است؛ با اینکه صادرات ضایعات مس ممنوع است، صادرکنندگان شکل ضایعات را تغییر می‌دهند و با این ترفند آن‌ها را از کشور خارج می‌کنند که این امر در برخی از کشورها همچون عراق حکمی برابر با اعدام دارد.

طرح فعال‌سازی معادن کوچک مس توسط بخش خصوصی انجام شود

مدیرعامل شرکت توسعه و فرآوری مس مسکنی گفت: از سال گذشته که قیمت ارز به‌طور سرسام‌آوری افزایش یافت، تمامی معادلات معدن‌کاری عوض شد. در حال حاضر یک بیل مکانیکی حدود ۳ میلیارد تومان قیمت دارد و تامین آن برای معدن‌کار بخش خصوصی عملا غیر ممکن است. در این شرایط تنها معدن‌کارانی قادر به فعالیت هستند که دارایی‌هایی را از قبل داشته باشند.

مهرداد اکبریان رئیس انجمن سنگ آهن

افزایش معضلات فروش صادراتی با تشدید یافتن تحریم‌های فولادی

رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان سنگ‌آهن ایران گفت: براساس مصوبات اخیر دولت، صادرات برای معادن بزرگ، ممنوع شد و معادن کوچک بخش خصوصی نیز برای صادرات کالاهای خود، با معضلاتی همچون عوارض دولتی و شرایط تحریمی مواجه هستند که این موضوع، با آغاز دور جدید تحریم‌ها علیه صنعت فولاد، تشدید خواهد یافت.

معدن

۵۰ درصد خوراک صنایع فولاد کشور را یزد تولید می کند

با تعریف و تکمیل زنجیره کامل فولاد در سال ۱۴۰۴ نه تنها یک کیلوگرم سنگ آهن از استان یزد خارج نمی‌شود بلکه ما سالیانه از سایر نقاط باید ۴۰ میلیون تن سنگ آهن وارد استان کنیم که اکنون زنجیره فولاد ۶۰درصد پیشرفت دارد.

صادرات سنگ آهن سهمیه‌بندی و شرطی شد/ کدام شرکت های معدنی تولیدکننده محصولات سنگ آهن مجاب به تامین خوراک واحدهای زنجیره فولاد هستند؟/ قیمت محصولات سنگ آهن ابلاغ شد

در تصمیمی مهم برای شرکت های سنگ آهنی، معاون وزیر صمت از سهمیه‌بندی صادرات سنگ آهن و مشروط شدن به تامین نیاز فولادسازان داخلی و با قیمت های مصوب و ابلاغ شده خبر داد.

چادرملو سرآمد همه شرکت ها در نهضت بومی سازی است

نشست خبری مدیرعامل و مدیران شرکت معدنی و صنعتی چادرملو با اصحاب رسانه در خصوص عملکرد این شرکت در تکمیل زنجیره تولید فولاد، طرح های آتی، برنامه های صادرات و اقدامات انجام شده در راستای نهضت بومی سازی قطعات صنعتی برگزار شد. اهم موضوعات مطرح شده از سوی محمود نوریان مدیرعامل شرکت چادرملو به شرح ذیل می باشد:

پولاد مردان ذوب آهن اصفهان از دل هر تهدیدی فرصتی نو می آفرینند

با برنامه ریزی های انجام شده در ذوب آهن، طرح های تولیدی، توسعه ای، بهسازی و نوسازی این کارخانه بزرگ همزمان و هم سو با اهداف شرکت در حال اجراست. تقریبا هیچ جای ذوب آهن اصفهان را نمی توان یافت که شور تولید و اشتیاق توسعه و نوسازی در آن نمود نداشته باشد. گویی کارکنان توانمند و چالاک این شرکت هر مانع مرتفعی را به سخره می گیرند و از دل هر تهدیدی، فرصتی نو می آفرینند. بی گمان هیچ نوشته ای نمی تواند بیانگر تلاش بی نظیر کارکنان ذوب آهن در جای جای شرکت باشد و هرگز زوایای این حماسه آفرینی در گستره صنعتی قابل ترسیم نیست. فرهنگ سازمانی خاصی در ذوب آهن اصفهان نهادینه شده است، تعلق خاطر به ذوب آهن را می شود با جان و دل از کلام و تلاش کارکنان آن دریافت.

تعطیلی ۴ ماهه کوره کارخانه مس خاتون‌آباد برای رفع آلایندگی و بازسازی با تکنیک روز از اول ماه جاری

مدیرعامل شرکت ملی مس ایران گفت: کوره کارخانه مس خاتون‌آباد از اول مرداد به مدت چهار ماه تعطیل شده و با تکنیک روز بازسازی می‌شود و ظرفیت آن به ۱۲۰ هزار تن ارتقا می‌یابد.

عباس نعیمی قائم مقام ایمیدرو

اتمام عملیات اکتشافی فاز پی جویی در محدوده سنگان / تعامل با دانشگاه ها توسط ایمیدرو با تمرکز بر اکتشاف

قائم مقام ایمیدرو اعلام کرد: با اتمام عملیات اکتشافی فاز پی جویی در محدوده سنگان، برنامه های مرتبط با عناصر نادر خاکی در این منطقه، با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد.

رشد تولید ۷ محصول منتخب معدنی

جدیدترین آمار منتشر شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت نشان می‌دهد که تولید برخی از محصولات منتخب معدنی در سه ماهه نخست سال جاری افزایش تا ۵۱ درصدی تولید و برخی محصولات هم کاهش تا ۳۲ درصدی را نسبت به مدت مشابه سال گذشته تجربه کرده است.

کمبود گندله به مرز بحران رسید

دولت تیرماه سال گذشته با تغییراتی که در تعرفه گندله اعمال کرد منجر شد که فولادسازان برای تامین نیاز داخلی‌شان با مشکل مواجه شوند. هیئت دولت عوارض صادرات گندله را از ۱۵ درصد به ۵ درصد کاهش داد و این در حالی است که بر اساس گفته فولادسازان حجم تولیدات گندله ایران برای نیاز داخل نیز به ‌طور کامل پاسخگو نیست. آمار و شواهد نشان می‌دهد، گندله با عیارهای مورد‌ نیاز فولادسازان داخلی و اتفاقا مناسب برای احیای مستقیم که نیاز تولیدکنندگان داخلی است، صادر می‌شود.

گام‌های بزرگ برای نجات معادن کوچک غیرفعال

صبح دیروز همایش « رونق تولید با احیا، فعال‌سازی و توسعه معادن کوچک‌مقیاس» با حضور جمع زیادی از فعالان معدنی سراسر کشور، تشکل‌های معدنی و مدیران عامل شرکت‌های بزرگ معدنی حامی معادن کوچک از سوی شرکت تهیه و تولید مواد معدنی به نیابت از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) در هتل ارم تهران برگزار شد.

فولاد

۸۰ درصد زنجیره فولاد بومی‌سازی شده است

حدود ۸۰درصد از قطعات فولادسازان در داخل ساخته و تامین می‌شود، از این‌رو می‌توان ادعا کرد که این صنعت در داخل بومی‌سازی شده است و تولیدکنندگان نیازهای خطوط خود را در داخل تامین می‌کنند.

بخشنامه ها: متعدد اما ضروری

شورای عالی معادن ۷۰٪ اختیارات خود را به شوراهای استانی تفویض کرده و مابقی اختیارات هم براساس عملکرد هر استان واگذار می‌شود.

ذوب آهن اصفهان با ۱۵ هزار تامین کننده مواد اولیه، قطعات و تجهیزات در ارتباط است

ذوب آهن اصفهان با اکتشاف و راه اندازی معادن در دهه های گذشته ، همچنان از تأمین سنگ آهن رنج می برد همایش تجلیل از شرکای تجاری ذوب آهن اصفهان با حضور تامین کنندگان این مجموعه عظیم صنعتی و مسئولین این شرکت ۲۸ خردادماه در تالارآهن برگزار شد.
ذوب آهن اصفهان با ۱۵ هزار تامین کننده مواد اولیه، قطعات و تجهیزات در ارتباط است.

بزرگترین معدن الماس دنیا در آستانه تعطیلی

تهران-ایرنا-شرکت استخراج معادن و فلزات بریتانیایی – استرالیایی ریوتینتو که به عنوان غول معدنکاری جهان به شمار می آید، اعلام کرد تولید الماس معدن آرگیل (Argyle) استرالیا به سبب کاهش میزان ذخیره آن تا سال ۲۰۲۳ تعطیل خواهد شد.

چالش بخش معدن برای پرداخت یک درصد از فروش

اتاق بازرگانی تهران : رئیس خانه معدن و عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران اعلام کرد استانداران فعالان معدنی را ملزم کرده‌اند که یک درصد فروش خود را به خزانه استان واریز کنند؛ در‌حالی‌که این یک‌درصد در صورت بروز شرایط خاص و معینی باید واریز شود؛ بدتر اینکه این قانون را عطف به ماسبق کرده و به سال‌های ۹۶ و ۹۷ نیز تعمیم داده‌اند.

اکتشاف جدید در چادرملو

به گزارش پایگاه خبری معدن رسانه به نقل از سنا،شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در اطلاعیه ای از کشف منابع و ذخایر قابل توجه با ظرفیت اسمی ۱۰۰میلیون تنی خبر داد. این شرکت اعلام کرده است که مقادیر اعلام شده تنها یک برآورد اولیه از میزان منابع کشف شده و نتایج واقعی ممکن است، متفاوت از میزان برآوردی باشد.

اسدالله فرشاد

برای تحقق اهداف چشم‌انداز ۱۴۰۴ گام اساسی توسعه ریلی و صنعت حمل و نقل است

مدیرعامل شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان درباره اثرات رشد نامتوازن صنعت فولاد بر پایداری آن اظهار کرد: با تجزیه و تحلیل آماری نسبت به تولید فولاد از سنگ‌آهن، کنسانتره، گندله تا محصولات نهایی مشاهده می‌کنید که در طول ۵۱ سال که از عمر فولاد می‌گذرد، متناسب با اولویت‌ها و نیازها در برهه‌های زمانی متفاوتی بخش خاصی از صنعت یا زنجیره توسعه یافته و در آن سرمایه‌گذاری شده است.

۴۰۰ کیلومتر خطوط ریلی نیاز بخش معدن

رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: براساس افق ۱۴۰۰ ایجاد سالیانه بیش از ۴۰۰ کیلومتر خطوط ریلی، ۱٫۵ برابر وضعیت فعلی آب و ۱٫۶۷ برابر وضعیت فعلی برق، بخش معدن و صنایع معدنی نیاز دارد

سهم ۲۱ درصدی صنعت معدن از صادرات غیر‌نفتی

بخش معدن و صنایع معدنی کشور بر اساس آمار تجارت خارجی مبتنی بر داده‌های گمرک جمهوری اسلامی ایران، ۲۱ درصد از ارزش و ۴۸ درصد وزن کل صادرات غیر نفتی را در ۱۰ ماهه امسال به خود اختصاص داد.

اولویت های ایمیدرو در سال ۹۸/ بازسازی ۵ هزار واحد اقتصادی

وزارت صنعت ۱۵ ماموریت جدید برای بخش صنعت کشور برای سال اینده تدوین کرده است که در راستای تحقق آنها ایمیدرو به عنوان متولی توانمندسازی بخش معدن و صنایع معدنی بازسازی پنج هزار واحد اقتصادی با سرمایه ۱۰۰ هزار میلیارد ریالی را در دستور کار قرار داده است.

پرداخت تسهیلات به تولید پویا و صادرات محور

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: اولویت دولت برای پرداخت تسهیلات، واحدهایی است که دارای تولید صادرات محور و اشتغال زایی هستند و مواد اولیه محصولات اساسی و پرمصرف را تولید می کنند.

ایمیدرو در حمایت از بخش خصوصی قاطع و مصمم خواهد بود

رئیس هیئت عامل ایمیدرو به تشریح دستاوردهای سالیان اخیر کشور در حوزه معدن و صنایع معدنی پرداخت. دکتر غریب‌پور با تأکید بر لزوم شناخت نیازها و تعیین اولویت‌های صنعت، به برخی مزیت‌های صنایع معدنی نسبت به سایر صنایع در شرایط کنونی اشاره کرد.

در خاورمیانه حرف اول را در صنعت فولاد می‌زنیم

ناصر تقی زاده : سال‌هاست مدیران گل گهر به همایش‌های کشورهای حاشیه خلیج فارس نرفته‌اند. چه دلیلی دارد به جایی مثل دبی برویم که نه مواد اولیه دارد، نه دانش فنی و نه هیچ چیز دیگری در حوزه فولاد.

تامین سرمایه در گردش اصلی ترین نیاز بخش معدن است

معادن بزرگی و کوچکی در ایران داریم که به دلیل کمبود سرمایه معدن داران یا به طور کامل اکتشاف نشده یا از نظر اصول فنی دچار مشکل است. در شرایط کنونی این انتظار از دولت وجود دارد که از معادن کوچک نسبت به معادن بزرگ حقوق کمتری دریافت کند تا این معادن بتوانند به فعالیت ادامه دهند.

طرح جامع آب در حال اجراست

به گزارش معدن رسانه، طرح جامع آب ازجمله طرح‌های حیاتی در شرکت ملی صنایع مس ایران است که وظیفه تأمین

کمبود نقره قیمت فلز سفید در ۲۰۱۹ را بالا می‌برد

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.